Toko Jawi

JAWI is een samenvoeging van Jan en Winston die een Aziatische winkel, afhaalmaaltijden en catering gaan beginnen.

Wij zijn aangetrouwde neven en kennen elkaar nu al 6 jaar. Door de vele verjaardagen aan de kant van onze partners, van Indische afkomst, komen wij elkaar vaak tegen. Zodoende hadden wij het al snel over (ooit!) een eigen zaak te starten.

Door Winston zijn ervaring in de horeca en Jan zijn ervaring in de verkoop (hobby kok), zijn wij een uitstekend koppel voor onze Toko met afhaalmaaltijden en catering in Roden. Aangezien er in de directe omgeving geen vergelijkbare Toko’s bestaan, hopen we dat dit een succes gaat worden en vele mensen kunnen begroeten.

De beste manier om erachter te komen hoe ons eten smaakt is om een verre reis te gaan maken. Maar Roden is dichterbij.

Producten Bekijk menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan & Winston
 

Mijn naam is Winston Horstmeier en ik woon al meer dan 25 jaar in Roden. Ik ben 46 jaar en heb meer dan 30 jaar horeca ervaring. De laatste 15 jaar ben ik sous/chef-kok geweest in bekende bedrijven in het noorden van Nederland.

Door de jaren heen heb ik veel gezien in de horeca en is dit voor mij een volgende stap en uitdaging! Door mijn passie voor lekker eten (koken), de ervaring en positieve reacties van mensen die zeiden: 'Waarom begin je niet voor je zelf’?  Heb ik deze stap nu durven zetten. Ik ben erg enthousiast en wil het graag iedereen naar de zin maken!

Mijn naam is Jan van Oort. Ik ben 53 jaar en ben de afgelopen 17 jaar account manager geweest. Al geruime tijd koester ik de droom om iets voor mezelf te beginnen. Een Toko leek mij leuk. Begin 2019 heb ik de knoop doorgehakt om dit te onderzoeken... en met succes. 

De verbouwing

Na een flinke verbouwing is het nu tijd om onze deuren te openen. Jij bent meer dan welkom bij onze winkel in Roden.

Bekijk alle gerechten