Toko Jawi - Afhaalmaaltijden en Catering in Roden

Toko Jawi wordt gerund door Winston Horstmeier, die zelf is opgegroeid in het dorp Roden. Toko Jawi verkoopt dagelijks vers bereide Indische en andere Aziatische afhaalmaaltijden en is ook een cateringbedrijf gespecialiseerd in Indonesische en Aziatische catering.

Winston's jarenlange ervaring in de horeca als chefkok en gediplomeerd leermeester staat garant voor lekkere en gezonde Aziatische maaltijden, bereid volgens de modernste maatstaven. Dat Winston's partner van Indische afkomst is, heeft zijn vlammetje voor de Indische/Indonesische en andere Aziatische keukens nog harder doen branden.

Bij Toko Jawi zijn we trots op onze producten. De gerechten worden dagelijks vers in de open keuken bereid. Kom je gauw eens bij ons langs om onze gerechten te proberen? 

Producten Bekijk menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en eten

Winston Horstmeier
 

Mijn naam is Winston Horstmeier, ik woon al meer dan 40 jaar in Roden en heb meer dan 30 jaar werkervaring in de horeca. De laatste 15 jaar ben ik sous/chef-kok geweest in bekende bedrijven in het noorden van Nederland. Daarnaast ben ik een gediplomeerd leermeester en heb ik al veel jonge mensen begeleid bij hun (eerste) stappen in het vak.

Door de jaren heen heb ik veel gezien in de horeca en baas zijn in mijn eigen zaak was voor mij de logische volgende stap! Mijn liefde voor het vak en mijn passie voor lekker eten, samen met de positieve aansporingen van mensen die zeiden: 'Waarom begin je niet voor jezelf’?" hebben mij gestimuleerd voor mezelf te gaan werken. Ik vind het geweldig om eigen baas te zijn en ik geniet ervan om het mijn klanten naar de zin te maken met de heerlijke gerechten die ik dagelijks vers maak in de open keuken van Toko Jawi!

 

 

Toko Jawi in Roden voor afhaalmaaltijden en catering

Het is inmiddels ontelbaar veel rijstkorrels, boontjes en tempeh geleden dat Toko Jawi geopend is aan de Albertsbaan 9 in het bruisende hart van Roden. We zijn vele honderden afhaalmaaltijden, snacks en zoete lekkernijen verder en hebben zeer veel positieve reacties van onze klanten ontvangen. Ook hebben we al diverse caterings mogen verzorgen voor feesten en partijen en voor zakelijke gelegenheden. Wekelijks zijn er nieuwe klanten die ons ontdekken en onze vaste klantenkring blijft terugkomen. Wanneer we horen en zien hoe zij van onze gerechten genieten, is dat de kroon op ons werk. Toko Jawi is een blijvertje, dankzij jullie! 

Eten verbindt, het brengt mensen samen en laat ze genieten. Je raakt nooit uitgepraat over eten. Wij willen dat er ook over onze maaltijden veel gesproken blijft worden. De beste manier om erachter te komen hoe ons eten smaakt is om snel eens bij ons langs te komen. Je bent van harte welkom.

Tot snel,

Winston

Naast de producten die wij in onze winkel verkopen, bereiden wij dagelijks verse afhaalmaaltijden in de toko. Lekker als lunch of diner, thuis, op het werk of als je echt haast hebt. Ook voor catering ben je bij Toko Jawi aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk alle gerechten