Indische Catering van Toko Jawi

Wil je een receptie of personeelsfeest organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden, of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Of wil je catering laten verzorgen op het werk? Denk dan eens aan Toko Jawi als cateringbedrijf!

Catering verzorgd door Toko Jawi maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. Laat jezelf eens verrassen met een smakelijk en uitgebreid Indisch buffet. 
 

  • Indische gerechten
    Smaakvolle Indische gerechten voor jou en je gezelschap.

  • Voor elke gelegenheid
    Wij verzorgen de partycatering voor familiefeesten, trouwerijen, bedrijfsfeesten en alle andere feestelijke gebeurtenissen en evenementen. 

  • Duidelijke afspraken
    Jij vraagt, wij leveren. Aan de hand van duidelijke communicatie komt niemand tekort.


Voor vragen en/of uitleg over onze cateringdiensten kan je telefonisch contact opnemen of gebruik maken van het contactformulier.
 

Toko Jawi
Albertsbaan 9, 9301 KS  Roden
050 305 1692
info@tokojawi.nl

Contactformulier Bekijk menu

Feestelijke cateringservice 

Naast de bekende indonesische gerechten (waaronder nasi en bami goreng, rendang, gado-gado, ayam ketjap), hebben wij ook hartige snacks als risolles, lemper en panada's en zoete heerlijkheden waaronder huisgemaakte spekkoek en de kleurige en feestelijke kwee lapis.

Met dit complete aanbod aan catering maken we elk feest tot een geslaagd culinair evenement voor al uw gasten.

Welkom in onze winkel!

Bij Toko Jawi in Roden kan je terecht voor een ruim assortiment aan verse, droge en diepvries producten. Daarnaast verkopen we diverse snacks, zowel hartig als zoet, en liggen er een altijd meerdere dagelijks vers bereide gerechten gekoeld in onze vitrine. Klanten kunnen deze afhaalmaaltijden en snacks thuis snel en gemakkelijk verwarmen en opeten.

Bekijk alle gerechten