Het leukste cadeau om te geven

Met de cadeaubon van Toko Jawi sla je de plank nooit mis. De cadeaubon is het ideale (zakelijke) geschenk voor iedereen die van lekker eten houdt of van producten die het gevoel geven alsof je mijlenver van huis bent. Je bepaalt zelf welke waarde er op de kaart komt te staan en daarbij hoeft de kaart niet in 1x te worden besteed. Een cadeaubon is te bestellen via info@tokojawi.nl of verkrijgbaar in onze winkel.

Geef een moment van ontspanning gecombineerd met een culinaire belevenis cadeau. 
 

Heb je een cadeaubon gekregen van jouw werkgever, vriend(in), familielid of andere kennis. Gefeliciteerd! Wat leuk! De bon werkt als betaalmiddel en kan gebruikt worden aan de kassa van onze winkel. Het enige dat je hoeft te doen is jouw favoriete gerecht of product uit te kiezen.

Geniet alleen of samen van een onvergetelijke culinaire belevenis.

 

Deze cadeaubon is enkel te gebruiken in onze winkel in Roden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Niet geldig in combinatie met andere kortingcode’s en/of waardebonnen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. www.tokojawi.nl

 

Toko jawi
Albertsbaan 9, 9301 KS  Roden
050 305 1692
info@tokojawi.nl

 

 

Producten kopen in een sfeer die voelt alsof je mijlenver van huis bent.

De geur van verse specerijen, de smaak van verre oorden. Toko Jawi in Roden brengt je ver weg zonder dat je ver weg hoeft. Laat je verrassen in onze winkel. De grote variëteit aan gerechten, geuren, kruiden en de echte Oosterse sfeer zijn uniek. Toko Jawi. Een stukje ver weg. Dichtbij!

Naast onze producten ligt onze vitrine dagelijks vol met verschillende gerechten en zoete en hartige snacks. Lekker en gezond! Bij Toko Jawi Roden besteden we onze uiterste zorg aan de bereiding van de lekkerste, gezonde maaltijden met gebruik van geraffineerde ingrediënten op natuurlijke basis. Al onze snacks en maaltijden worden vers bereid in onze, voor iedereen zichtbare, open keuken. In onze buffetvitrine kan je op gemakkelijke wijze een keuze maken om jouw menu samen te stellen. "Selamat makan" oftwel: eet smakelijk!

Laat je verrassen in onze winkel